Stiri sportul-contra-droguri_website

Published on aprilie 7th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

„SPORTUL CONTRA DROGURI”

Competiţii sportive în toate unităţile de învăţământ din Sectorul 6

Astăzi, 07 Aprilie 2014, în toate unităţile de învăţământ din Sectorul 6 s-a desfăşurat campania „SPORTUL CONTRA DROGURI”, manifestare prilejuită de Ziua Mondială a Sănătăţii.

Primăria Sectorului 6, partener al proiectului, alături de Ministerul Educaţiei Naţionale şi Asociaţia de Luptă Antidrog A.M.A., sprijină activităţile sportive în rândurile tinerilor, conştientizarea importanţei unui comportament adecvat pentru sănătatea fizică şi psihică, precum şi dezvoltarea atitudinilor şi comportamentelor favorabile sănătăţii prin metode de promovare a sănătăţii pentru sănătate.

Astfel, în intervalul orar 11.00 – 13.00, la Colegiul Naţional „Marin Preda” din Sectorul 6 s-au desfăşurat meciuri de fotbal, de handbal, scrimă, rugby-tag şi şah la care a participat şi Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

De asemenea, la eveniment au mai participat şi Preşedintele Federaţiei Române de Şah, Sorin Iacoban; Preşedintele Federaţiei Române de Rugby, Alin Petrache şi sportivul Nana Falemi.

„Sprijin şi susţin implicarea tinerilor în orice fel de activitate sportivă pentru a conştientiza importanţa pe care o are sportul asupra sănătăţii.

 Cred cu tărie că sportul antrenează nu numai corpul, ci şi mintea, iar dacă deprindem chiar şi obiceiul de practicare a exerciţiilor fizice zilnice, vom face un pas important în menţinerea sănătăţii noastre.”, a declarat Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea.

Ca şi în campania din 2013 la care au participat 21.125 elevi şi peste 260 de cadre didactice, şi manifestarea din acest an a reprezentat un real succes prin rândurile tinerilor amatori de sport.

IMG_5037

IMG_5040

IMG_5120

IMG_5228

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑