Stiri scapino

Published on octombrie 3rd, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Stagiunea aniversară a Teatrului Masca debutează cu „Vicleniile lui Scapino”

Primăria Sectorului 6 celebrează, alături de Teatrul Masca, stagiunea aniversară cu numărul 25 care a debutat astăzi, 3 octombrie 2014, cu premiera “Vicleniile lui Scapino”, o comedie clasică după un text de Molière.

„Un text uriaş al unuia dintre cei mai mari dramaturgi ai lumii. O trupă, mai degrabă tânără, îşi încearcă şansa. Un teatru aflat în pragul unei aniversări care obligă: 25 de ani de existenţă! Acestea sunt premizele uneia dintre cele mai interesante experienţe teatrale ale ultimilor ani, din foarte multe motive. În primul rând, pentru că înfruntarea dintre text, cu o notorietate absolută, şi trupă, tânără şi abia cunoscută, dă câştig de cauză actorilor care au izbutit nu numai să se ridice la nivelul textului, dar şi să-i dea o nouă strălucire”, a declarat Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Povestea îndrăgostiţilor care se căsătoresc fără acordul parinţilor devine sursa unor situaţii neaşteptate şi pline de umor. Viziunea regizorului şi entuziasmul cu care tinerii actori au primit provocarea unor roluri de referinţă fac din întâlnirea cu “Vicleniile lui Scapino” o întâlnire cu totul specială.

Afis Scapino

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑