Comunicate de presă

Published on aprilie 15th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Sună clopoţelul pentru “Şcoala Altfel” la Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” şi la sediul Poliţiei Locale Sector 6

Programul Şcoala Altfel se va desfăşura în acest an în perioada 18 – 22 aprilie, iar cei mici se pregătesc deja pentru a petrece o săptămână în care activităţile recreative vor alterna cu cele sportive, fiind îndrumaţi de către educatori, învăţători sau diriginţi.

În aces sens, pentru a veni în întâmpinarea dorinţei dascălilor de a le călăuzi paşii celor mici spre activităţi captivante şi calitative, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” vine cu o ofertă de nerefuzat. Într-un cadru feeric, încărcat de istorie, cei mici îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, îndrumaţi de specialişti dornici de a le valoriza pasiunea şi talentul în mod creativ şi constructiv.

“Săptămâna viitoare, clopoţelul nu marchează începutul şi finalul recreaţiei, ci anunţă programul <Şcoala Altfel>. Activităţile educative cu caracter non-formal ce vor avea loc săptămâna viitoare se adresează în egală măsură preşcolarilor, elevilor şi dascălilor . În Sectorul 6, copiii şi adolescenţii dispun de un centru de recreere şi dezvoltare personală care le oferă gratuit activităţi educative şi de petrecere a timpului liber. Tinerii sunt asistaţi de personal calificat, în măsură să le valorizeze talentele şi competenţele în domenii cât mai diverse şi interesante. Aşadar, toţi copiii din comunitate sunt aşteptaţi cu un program antrenant din care nu vor lipsi sportul şi veselia!”, a declarat primarul Rareş Mănescu.

Activităţile propuse sunt împărţite în mod echilibrat – cei mici pot juca badminton, ping-pong, şah sau pot participa la ore de canto, dans, teatru, informatică, engleză. De asemenea, pot asista la demonstraţii de karate. Doritorii trebuie să trimită un email la palatulcopiilor6@dgaspc6.com  în care să specifice intenţia de a participa la activităţile din săptămâna 18 – 22 aprilie 2016.

Tot în cadrul Programului Şcoala Altfel, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 vor fi gazdă pentru prichindeii Grădiniţei nr. 83. Împărţiţi în două serii, 70 de copii vor vizita sediul Direcţiei şi se vor familiariza cu atât cu modul de funcţionare a dispeceratului non-stop, cât şi cu dotările şi operaţiunile de teren. În plus, agenţii de la Serviciul Circulaţie Rutieră le vor explica micuţilor regulile care trebuie respectate pentru a fi în siguranţă pe stradă.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte