Primaria supercatalizator

Published on ianuarie 25th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Supercatalizator pentru costuri mai mici la întreţinere

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu şi Viceprimarul Gabriel Petrea, continuă identificarea de noi soluţii pentru reducerea costului întreţinerii în cartierul Constantin Brâncuşi.

Drept urmare, Direcţia de  Administrare a Fondului Locativ Sector 6 a demarat, în această săptămână, un proiect pilot ce se va desfăşura la o centrală din cartier.

Acesta urmăreşte reducerea consumului de gaze naturale prin montarea unui supercatalizator care se bazează pe efectele ştiinţifice ale  unui intens câmp magnetic de foarte mare intensitate. Scopul final este micşorarea costurilor de întreţinere cu aproximativ 10-15% faţă de cheltuielile actuale.

În cazul în care programul oferă rezultatul scontat, DAFL Sector 6 urmează să  monteze catalizatoarele pe toate centralele din cartierul Constantin Brâncuşi.

„Căutăm, în permanenţă, noi soluţii care să vină în sprijinul locuitorilor Sectorului 6. Prin acest proiect urmărim reducerea costului cheltuielilor de întreţinere, un aspect foarte important pe toată perioada iernii. Dacă acest proiect se dovedeşte a fi în folosul cetăţenilor şi va avea rezultatele aşteptate, va fi implementat în întregul cartier”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑