Comunicate de presă foto-3

Published on mai 12th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Tainele calculatorului la vârsta a treia

Săptămâna aceasta aduce pentru un număr de 25 de beneficiari ai „Clubului Seniorilor” Sector 6, cursuri gratuite de iniţiere în tainele calculatorului.

Cu durata de două luni, programul pune la dispoziţia persoanelor vârstnice din comunitatea sectorului informaţii legate de componentele calculatorului, utilizarea Windows şi Microsoft Word, dar şi noţiuni legate de navigarea pe internet şi utilizarea reţelelor de socializare.

Cursurile se ţin de două ori pe săptămână în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant”, din Aleea Ţibleş nr. 64.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Clubul Seniorilor oferă programe culturale, sportive, de abilitare şi petrecere a timpului liber pentru persoanele vârstnice din comunitate.

Programul de cursuri calculatoare pentru seniori a debutat anul trecut cu peste 53 de beneficiari care au primit diplomele care atestă că şi seniorii sunt interesaţi şi pot ţine pasul cu tehnologia.

Cu peste 800 de beneficiari lunar, Clubul Seniorilor Sector 6 are ca scop stimularea comunicării şi readucerea persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑