Stiri adopta-un-proiect

Published on aprilie 9th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Târg de proiecte sociale

În cadrul manifestării “Implica-te! Adoptă un proiect!”, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 lansează un apel către angajatorii locali de a se implica direct în activităţi cu specific social, care să vină în sprijinul grupurilor defavorizate de la nivelul comunităţii.

 La conferinţa de mâine, 10 aprilie, unde se lansează proiectul “Implica-te! Adoptă un proiect!”, sunt aşteptaţi atât specialişti ai institutiilor publice cât şi cei din cadrul companiilor  private şi organizaţiilor nonguvernamentale, factori de decizie dornici să susţină eforturile de combatere a fenomenelor de excluziune socială care afectează grupuri vulnerabile precum persoane cu dizabilităţi, bătrâni lipsiţi de susţinere familială sau copii proveniţi din familii dezorganizate, în pericol de marginalizare.

Găzduită de Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Palatul Golescu Grant”, din Aleea Ţibleş nr. 64, conferinţa va fi urmată de un târg în cadrul căruia DGASPC Sector 6 şi organizaţiile nonguvernamentale participante îşi vor prezenta proiectele pe care le au în desfăşurare.

Peste 30 de proiecte sociale, care au nevoie de susţinerea comunităţii, vor fi expuse şi dezbătute într-o manieră interactivă, căutând să trezească interesul şi să atragă investiţii din sectorul privat.

În cadrul manifestării care va începe la orele 09.30, participanţii vor avea ocazia de a se cunoaşte şi a se familiariza cu problematica socială a comunităţii sectorului, punând bazele unei implicări active la nivel local.  

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑