Stiri Afis martisor S6

Published on februarie 25th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Târgul Mărţişorului 2013

Şi în acest an, venirea primăverii este sărbătorită de beneficiarii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.  În acest sens, copiii hipoacuzici aflaţi în Centrul “Domniţa Bălaşa” confecţionează mărţişoare împreună cu vârstnicii care frecventează “Clubul Seniorilor Sector 6”.

Cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, beneficiarii au ocazia de a expune la Biroul Unic micile cadouri pe care le-au lucrat manual. Pentru evenimentul care începe chiar de Dragobete, micii şi marii artişti au pregătit mărţişoare, sporul casei, obiecte din lut, sticlă, lemn şi ceramică.

De asemenea, creaţiile celor mici vor participa şi la expoziţia “Târgul mărţişorului 2013 | Dezbracă-te de iarnă la Palatul Copiilor!”, desfăşurată sub patronajul Accente NOI.

Participarea la evenimentul de Mărţişor este parte integrantă a programului de art-terapie iniţiat de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 în beneficiul copiilor hipoacuzici şi a vârstnicilor din comunitate. Prin implicarea acestor categorii sociale în activităţi creative se urmăreşte dezvoltarea aptitudinilor lucrative, a atenţiei şi imaginaţiei, dar şi creşterea respectului de sine, factor indispensabil în procesul de reintegrare socială.

Vă invităm să veniţi, cu mic cu mare, la Târgul Mărţişorului 2013, pentru a descoperi toată gama de cadouri cu mesaje personalizate adresate celor dragi, atât în incinta Primăriei Sector 6, cât şi la Palatul Naţional al Copiilor, în perioada 26 februarie – 3 martie 2013.

[nggallery id=59]

Tags: , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑