Comunicate de presă

Published on noiembrie 23rd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Târgul Naţional al Firmelor de Exerciţiu susţinut de Primăria Sectorului 6

Colegiul Tehnic “Iuliu Maniu” din Sectorul 6 organizează Târgul Naţional al  Firmelor de Exerciţiu, eveniment la care vor participa elevi din Bucureşti şi din ţară (Craiova, Drobeta Turnu Severin etc).

Evenimentul are loc în incinta Complexului Expoziţional ROMEXPO, în perioada 23-24 noiembrie şi se desfăşoară în cadrul proiectului “Program de asistenţă antreprenorială pentru elevi”, cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

„Primăria Sectorului 6 acordă tot sprijjinul necesar desfăşurării proiectului iniţiat de către Colegiul Tehnic „Iuliu Maniu”. Suntem mândri că Târgul Naţional al Firmelor de Exerciţiu este organizat de către o şcoală cu rezultate bune, care acum beneficiază de noi oportunităţi pentru învăţarea şi calificarea elevilor.

Formarea profesională este foarte importantă pentru consolidarea unei economii sănătoase, iar acest proiect le permite elevilor să îşi dezvolte spiritul antreprenorial.  Astfel, tot mai mulţi absolvenţi ai cursurilor, fie ele liceale, post-liceale sau universitare, îşi vor îmbunătăţi şansele de a fi angajaţi”, a declarat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Deschiderea oficială a Târgului Firmelor de Exerciţiu are loc astăti, 23 noiembrie 2015, începând cu orele 15.00.

Târgul Naţional al Firmelor de Exerciţiu reprezintă o serie de competiţii la care elevii vor participa şi evalua activitatea firmelor de exerciţiu asemenea oamenilor de afaceri, educându-şi astfel spiritul  antreprenorial.

Competiţiile din cadrul târgului sunt:

  • Cel mai bun stand
  • Cel mai bun catalog
  • Cele mai bune materiale promoţionale
  • Cea mai bună prezentare PPT
  • Cel mai bun negociator
  • Cea mai inovativă idee de afaceri
  • Cel mai bun plan de afaceri
  • Cel mai bun slogan
  • Cea mai profitabilă afacere
  • Cea mai reprezentativă mascotă

În cadrul acestui eveniment, organizatorii îşi propun creşterea aptitudinilor şi a competenţelor antreprenoriale prin: exersarea activităţilor de pregătire în vederea partcipării la târg, responsabilizarea şi dezvoltarea spiritului de echipă, dezvoltarea competenţelor sociale, a spiritului de competiţie, efectuarea de tranzacţii directe între firmele de exerciţiu participante etc.

Firmele de exerciţiu clasificate pe primul loc în cadrul celor zece competiţii vor avea posibilitatea de a participa la Târgul Internaţional al Firmelor de Exerciţiu desfăşurat la Luxemburg, pe 9 decembrie 2015.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte