Comunicate de presă P1010986

Published on iunie 10th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Teatru pentru copiii din Sectorul 6

Astăzi, începând cu ora 17.00, Clubul Colibris va susţine un spectacol de teatru pentru copiii care frecventează cursurile din cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu Grant” din Sectorul 6.

Spectacolul se numeşte „În Ţara Dulciurilor”, iar cei 7 copii cu vârste între 9 şi 14 ani sunt pregătiţi să joace cu succes o piesă plină de culoare, din care nu vor lipsi veselia şi buna dispoziţie.

Clubul Colibris este un proiect al Asociaţiei Geomedia care îşi propune activităţi de educaţie nonformală pentru copii. Trupa de teatru Colibris  a câştigat, în urmă cu doi ani, Marele Trofeu al Festivalului Mark Twain, precum şi numeroase premii pentru cele mai frumoase costume şi pentru cele mai bune roluri feminine şi masculine.

Cei mici sunt chemaţi să-i suţină cu aplauze pe talentaţii actori din trupa Colibri pe scena amplasată în curtea Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, locul în care zilnic, copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, cu domiciliul în Sectorul 6, au parte de o alternativă sănătoasă de petrecere a timpului liber, de recreere şi dezvoltarea unor personalităţi armonioase. Tot aici îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, exprimându-şi, într-un mod creativ, pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive, tehnico-ştiinţifice.

În cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant”, toţi copiii din comunitate pot participa la cursuri gratuite de teatru, dans modern, muzică (canto, chitară), arte plastice (pictură, artă grafică, modelaj, design vestimentar), şah, karate, scrimă, informatică, precum şi cursuri de limba engleză.

„Conacul Golescu Grant” este situat în str. Aleea Tibleş nr. 64, are statutul de monument istoric şi a purtat, în trecut, denumirile de “Palatul Belvedere” şi  “Palatul Grant”.  În clădire sunt amenajate 12 săli de activităţi şi o sală destinată consilierii psihologice a copiilor/tinerilor. Locaţia dispune de o curte spaţioasă, unde este amenajată o pistă de karting şi un loc de joacă pentru copii.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑