Comunicate de presă flori

Published on octombrie 16th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Terapie florală la SocialXChange

Încă din luna septembrie, beneficiarii serviciilor sociale din Sectorul 6, precum şi cei care donează produse la magazinul SocialXChange pot accesa şedinţe de terapie florală Bach, oferite în mod gratuit prin bunăvoinţa doamnei Elena Dina, specialist acreditat de către fundaţia “Dr Edward Bach” din Marea Britanie, deţinătoare al Avizului de Liberă Practică, fiind  Terapeut în Terapii Complementare.

Astfel, persoanele cu suflet, care merg şi donează produse la magazinul SocialXChange pot primi în schimbul punctelor pe care le acumulează, şedinţe de terapie florală. Aceste şedinţe pot vindeca, în funcţie de diversele necesităţi ale fiecăruia, teama de a vorbi în public, neîncrederea în forţele proprii, pot alina dorul de o persoană, epuizarea, dependenţa de calculator, dar şi multe alte frici, sau fobii.

Principiul care stă la baza înfiinţării magazinului SocialXChange, care funcţionează în Calea Crângaşi, Nr. 3, Sector 6, este foarte simplu şi are nevoie doar de ajutorul oamenilor deosebiţi care vor şi pot dona diferite produse (cu precădere alimente şi produse de igienă), pentru că în comunitate există oameni care nu-şi permit să achiziţioneze bunurile de care au nevoie, dar vor să muncească pentru ele.

Atât donaţia, cât şi munca se transformă în puncte (nu bani), iar cei care acumulează puncte, au acces la produsele existente în incinta magazinului SocialXChange sau la serviciile pe care le putem oferi prin intermediul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  (salinoterapie, animaţie, cursuri pentru copii de şah, informatică, dansuri etc).

De asemenea, încurajăm persoanele juridice/firmele care doresc să sprijine acestă iniţiativă prin donaţii pentru a stimula dezvoltarea resurselor umane şi promovarea ocupării forţei de muncă, care să permită accesul beneficiarilor noştri un nivel decent de viaţă.

Pentru mai multe informaţii www.socialxchange.ro, [email protected], [email protected].

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑