Comunicate de presă Teatrul Tandarica in Parcul Crangasi

Published on septembrie 18th, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Timp de două săptămâni, sute de copii s-au bucurat de spectacolele oferite de Teatrul Ţăndărică în Parcul Crângaşi

Cu sprijinul Primăriei Sectorului 6, prin Centrul Cultural European, în perioada 1 – 16 septembrie, Teatrul Itinerant Ţăndărică a oferit o mulţime de spectacole şi surprize tuturor copiilor care au participat la cea de-a doua ediţie a Festivalului de Vară „Teatru, Stradă şi Copil”.

În cadrul evenimentului, sute de copii au petrecut, plini de emoţie, momente deosebite în compania celor mai îndrăgiţi eroi ai poveştilor şi basmelor preferate şi s-au bucurat de surprizele pregătite special pentru ei.

Festivalul de Vară „Teatru, Stradă şi Copil” a fost un real succes, iniţiativă de care s-au bucurat atât micuţii, cât şi părinţii care s-au arătat încântaţi de acest proiect:

 „Este o iniţiativă remarcabilă şi toţi copiii sunt fericiţi că au putut urmări asemenea spectacole. Au avut multe de învăţat şi ne dorim ca Teatrul Ţăndărică să mai vină în parc. Cu siguranţă, sala va fi plină de fiecare dată. Vă aşteptăm cu drag să reveniţi”, a declarat încântată Cristina I., mama unei fetiţe în vârstă de trei ani.

 „Mulţumim pentru acest eveniment. Vă mai aşteptăm şi cu o altă ocazie”, a spus Florin D., tatăl unor băieţei. 

[nggallery id=21]


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑