Stiri comunicat-primaria-sectorului-6

Published on ianuarie 19th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Tineri de doar 20 ani, prinşi cu arme albe de către poliţiştii locali Sector 6

În această dimineaţă, în jurul orei 01.15, echipele mixte de poliţişti locali Sector 6 şi lucrătorii Secţiei 20 Poliţie care se aflau în patrulare în zona Bulevardului Constructorilor au observat trei bărbaţi care aveau un comportament ciudat şi care au fugit atunci când au fost observaţi de oamenii legii.

Poliţiştii au procedat la urmărirea suspecţilor, reuşind prinderea şi imobilizarea acestora. În urma controlului corporal, asupra tinerilor de 20 ani au fost găsite arme albe (cuţite de diferite dimensiuni).

Cei în cauză au fost predaţi pe bază de proces verbal lucrătorilor Secţiei 20  Poliţie în vederea continuării cercetărilor.

În urma constituirii “Zonei speciale de siguranţă publică”, poliţiştii locali au intensificat patrulările pe itinerariile prestabilite, în vederea prevenirii şi combaterii fenomenelor infracţionale, în special infracţiunile cu violenţă, furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, furturi de  autoturisme, tâlhării.

Ca urmare, s-a constatat o scădere semnificativă a infracţiunilor din zonele menţionate.

Acţiunile se vor succeda cu periodicitate pentru creşterea şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

Tags: , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑