Stiri _MG_2227

Published on octombrie 17th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

”Toamna şahiştilor” în Sectorul 6

Sâmbătă, 19 octombrie 2013, începând cu orele 10.00, Primăria Sectorului 6 organizează în incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, competiţia ”Toamna şahiştilor în Sectorul 6”.

Concepută ca o punte de dialog între generaţii competiţia, aduce în faţa tablelor cu 64 de pătrate persoane în vârstă, beneficiare ale serviciilor oferite de Clubul Seniorilor Sector 6, copii înscrişi la cursurile de abilitare din cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”, dar şi persoane cu dizabilităţi, beneficiare ale serviciilor sociale oferite în cadrul comunităţii.

Cu un număr de 500 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din Sectorul 6, destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

La rândul său, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” constituie un spaţiu destinat copiilor şi adolescenţilor din Sectorul 6, un loc în care aceştia îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive ori tehnico-ştiinţifice, în cadrul unor şi activităţi şi cursuri oferite în mod gratuit.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑