Stiri DSCN5088

Published on iunie 30th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Trafic fluent în week-end la intrarea/ieşirea din Capitală spre A1

În urma acţiunilor desfăşurate de Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, Brigada de Poliţie Rutieră şi Secţia nr. 25 Poliţie, în perioada 14.06.2014 – 29.06.2014, privind fluidizarea circulaţiei în zona Valea Cascadelor, s-a constatat o îmbunătăţire semnificativă a traficului rutier.

La sesizarea cetăţenilor şi a conducătorilor auto, poliţiştii au vizat în special obstrucţionarea circulaţiei de către şoferii microbuzelor particulare la intrarea/ieşirea din Capitală. Astfel, intervenţiile au avut rolul de a evita blocajele create de mijloacele de transport particulare (microbuze, autocare, autobuze) care efectuează curse către localităţile limitrofe Bucureştiului.

Zona Valea Cascadelor are nevoie de un trafic fluent deoarece reprezintă un punct de acces în Bucureşti şi într-o zonă comercială aglomerată, astfel că şoferii trebuie să ţină cont de legislaţia în vigoare.

Astfel de acţiuni se vor succeda cu periodicitate, pentru creşterea gradului de siguranţă a circulaţiei rutiere şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice pe raza Sectorului 6.

Tags: , , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑