Stiri IMG_0759-1

Published on octombrie 3rd, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Tragerea la sorţi pentru desemnarea câştigătorilor campaniei „Schimbă deşeurile cu tehnologia Samsung”

Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, împreună cu reprezentanţi ai Ecotic şi SC Urban au extras din urne numele câştigătorilor participanţi la campania „Schimbă deşeurile cu tehnologia Samsung”.

Prin tragerea la sorţi au fost desemnaţi opt câştigători ai câte unui aspirator, iar cel de-al noulea, cel mai norocos dintre cei extraşi din urne, a câştigat marele premiu constând într-o combină frigorifică, toate echipamentele electrice purtând marca Samsung.

De altfel, toate persoanele care au predat deşeuri de echipamente electrice şi electronice au primit pe loc un premiu instant, un voucher de discount de până la 30% pentru o maşină de spălat Samsung sau pentru un alt produs Samsung participant la promoţie. Toţi cei care s-au înscris în concurs au intrat automat în tombola de la finalul campaniei, în cadrul căreia astăzi au fost desemnaţi căştigătorii acestei ediţii.

Primăria Sectorului 6 este parteneră, alături de Samsung România, împreună cu ECOTIC şi SC Urban SA, în cadrul campaniei „Schimbă deşeurile cu tehnologia Samsung” ce s-a desfăşurat în luna septembrie în Sectorul 6. Au fost colectate peste 7.000 kg de deşeuri de echipamente electrice şi electronice, prin implicarea a peste 450 de persoane, peste 60 de echipamente noi fiind achiziţionate în baza voucherelor oferite, aceste vouchere fiind valabile până la finalul lunii noiembrie a acestui an.

„Campania de colectare a deşeurilor electrice şi electronice derulată în Sectorul 6 a fost o iniţiativă binevenită, drept dovadă fiind colectarea a peste şapte tone de deşeuri electrice şi electronice. Mă bucură  faptul că oamenii au conştientizat efectele negative pe care  deşeurile de acest tip, aruncate la întâmplare, le au asupra mediului”, a declarat Rareş Mănescu, Primarul Sectorului 6.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑