Comunicate de presă

Published on decembrie 14th, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Trasee ocolitoare pentru accesul în Sectorul 6, ca urmare a închiderii circulaţiei între Podul Eroilor şi Carol Davila

Traficul rutier pe Bulevardul Eroilor (între Str. Carol Davila – Podul Eroilor) şi pe Bdul. Eroilor Sanitari (între Str. Carol Davila – Piata Operei) a fost întrerupt, sâmbătă, 12 decembrie, în urma surpării terenului în zona în care se execută lucrări de modernizare şi extindere Metrorex.

Din dispoziţia Primarului General al Capitalei,  traficul din zonă a fost închis până la efectuarea reparaţiilor necesare întrucât există riscul prăbuşirii  carosabilului, producerii unor accident, precum şi propagarea surpării către imobilele situate la intersecţia Bdului. Eroilor cu Bdul. Eroii Sanitari.

Astfel, traficul rutier a fost închis pe următoarele străzi:

– pe Bdul. Eroii Sanitari, pe sensul spre centru, de la Str. Carol Davila

– pe Bdul. Eroilor, pe sensul spre centru Bucureştiului, de la Str. Carol Davila, iar pe sensul spre periferie, de la Splaiul Independenţei.

Circulaţia se va desfăşura deviată, astfel:

– pe sensul spre centru, dinspre Cartierele Drumul Taberei şi Militari: pe Şos. Pandurilor- Calea 13 Septembrie sau Şos. Geniului – Şos.Cotroceni

– pe sensul spre cele doua cartiere: pe Splaiul Independenţei – Şos. Cotroceni- Şos. Geniului sau Şos. Cotroceni – Bdul. Iuliu Maniu – Bdul. Vasile Milea.

Se face apel la participanţii la trafic să-şi reconsidere traseele pentru a evita, pe cât posibil, zona afectată.

Totodată, ca măsură de fluidizare a traficului rutier, Brigada de Poliţie Rutieră, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Poliţia Locală a Sectoarelor 1, 3, 4, 5 şi 6 vor suplimenta numărul de echipaje pentru desfăşurarea traficului în condiţii normale.

Tags: , , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte