Comunicate de presă

Published on martie 8th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Trei tone de deşeuri, ridicate din zona fostei Autogări Militari

Din dispoziţia primarului Rareş Mănescu, la sfârşitul săptămânii trecute, Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6, prin Direcţia Ordine Publică şi Direcţia Protecţia Mediului, Biroul Monitorizare şi Control Domeniul Public, a întreprins o amplă acţiune de salubrizare şi igienizare a platoului fostei Autogări Militari. Acolo erau depozitate mari cantităţi de deşeuri de natură diversă care produceau disconfort cetăţenilor şi constituiau o imagine cu impact negativ asupra zonei.

În cadrul acţiunii, au fost controlate şase societăţi comerciale şi aplicate două sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.500 lei, iar operatorul de salubritate a ridicat aproximativ trei tone de deşeuri.

“Am dispus ca, în perioada următoare, poliţiştii locali să monitorizeze zona Autogării Militari pentru a preîntâmpina depozitarea gunoiului şi pentru a menţine un climat civilizat. Zona Păcii este una de tranzit pentru mii de persoane care vin şi pleacă din Bucureşti. Din acest motiv, problemele sunt mai acute. Vom acţiona în continuare pentru ca sănătatea locuitorilor din zonă să nu fie pusă în pericol”, a spus primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte