Stiri DSCF0007

Published on februarie 4th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Un secol şi doi ani de existenţă

O istorie întreagă s-a adunat în peste un veac de existenţă, iar dacă ai timp să îi asculţi povestea vieţii, ai o mulţime de învăţat. Este vorba despre doamna Mazilu, care a împlinit ieri, 03 februarie, frumoasa şi impresionanta vârstă de 102 ani. Aflată în Complexul de Servicii Sociale “Floare Roşie” din Sectorul 6, unde persoanele vârstnice pot beneficia de măsuri de suport specifice situaţiei de dependenţă, prin asigurarea serviciilor de îngrijire în sistem rezidenţial, doamna Mazilu s-a bucurat de o zi specială alaturi de prietenii săi.

Cu vorba domoală şi căutătura blajină, doamna Mazilu a promis acum doi ani, pe vremea când şi-a rotunjit aniversarea la trei cifre, că va trăi 104 ani, iar cu ocazia aniversării domniei sale, atmosfera căminului este mai caldă ca oricând.

Oferite de Primăria Sectorului 6 prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, serviciile rezidenţiale complexe de care se bucură atât domnia sa cât şi ceilalţi beneficiari ai centrului, au menirea de a aduce linişte, căldură şi bucurie pentru cei care se confruntă cu singurătatea în ultimii ani ai existenţei lor. La acest moment aniversar de excepţie atmosfera din incinta complexului a fost ca într-o mare familie.

Cu această ocazie, Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, a transmis un mesaj doamnei Mazilu:

“La mulţi ani stimată doamnă, Dumnezeu să vă dea sănătate şi clipe liniştite!”

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑