Stiri img-post-prim6

Published on martie 20th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Unicul serviciu de specialitate din Capitală, care scurtează procedura de eliberare a autorizaţiilor de construire/demolare, funcţionează de peste nouă ani în Primăria Sectorului 6

De la începutul anului şi până în prezent, prin Serviciul Analiză şi Aviz de Conformitate, din cadrul Primăriei Sectorului 6, unicul serviciu de specialitate de acest gen la nivelul Capitalei, au fost eliberate cetăţenilor aproximativ 200 de avize de conformitate.

Înfiinţat cu peste nouă ani în urmă, serviciul de specialitate are ca scop simplificarea procedurii de eliberare a autorizaţiilor de construire şi demolare, fiind de un real folos cetăţenilor. De aici îşi pot obţine, fără a mai fi nevoiţi să piardă timpul pe la sediile diferitelor regii, avizele de conformitate.

Pentru faptul că obţine în numele solicitantului avizele de la regii şi de la diferite instituţii (exemplu: avize pentru canalizare şi alimentare cu apă, telefonie, reţele electrice, reţele termice, reţele de gaze naturale, protecţia mediului, transport urban şi sănătate) şi emite în maxim 25 de zile avizele de conformitate, serviciul de specialitate este foarte solicitat de către cetăţeni.

În acest fel, procedura de eliberare a autorizaţiilor de construire şi demolare este mult simplificată. Totodată, numărul formularelor şi conţinutul proiectului pentru autorizarea executării lucrărilor de construcţii este redus si este asigurată transparenţa procesului de autorizare. Dovada faptului că acest  serviciu de specialitate, unic în Capitală, a fost foarte solicitat şi apreciat de către cetăţeni, este că prin intermediul lui, în cei peste nouă ani de funcţionare, au fost eliberate peste 9.200 de avize de conformitate.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑