Comunicate de presă Locatie Auchan

Published on august 1st, 2012 | by Primaria Sectorului 6

0

Va fi deschis un nou hypermarket Auchan în Sectorul 6

 

Conform programului de guvernare asumat de primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu, în care, printre obiective, erau prevăzute atragerea de investiţii private şi crearea unor noi locuri de muncă în Sectorul 6, în şedinţa de miercuri a Consiliului Local a fost aprobat Planul Urbanistic de Detaliu – “strada Braşov nr. 25”, Sector 6.

Proiectul se referă la construirea unui hypermarket Auchan pe un teren în suprafaţă de 26600,83 mp, incluzând şi sedii de birouri, precum şi 3200 mp de zonă verde.

“Aşa cum am spus şi în campania electorală, unul dintre obiectivele principale pe care mi le-am asumat, ca primar al Sectorului 6, este atragerea de investiţii private. Mai multe investiţii înseamnă mai multe locuri de muncă pentru cetăţenii din sector, înseamnă generarea de bine comun, înseamna creşterea calităţii vieţii locuitorilor din sectorul 6. Un aspect important al investiţiei aprobate ieri de Consiliul Local este acela că, pe lângă hypermarket şi sediu de birouri, investitorul va avea în îngijire şi 3200 de metri pătraţi de spaţiu verde, un mic parc, spaţiu care va înfrumuseţa zona ”, a precizat primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Tags: , , , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑