Stiri DSCF0173

Published on iunie 16th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

”Vara şahiştilor” în Sectorul 6

Sâmbătă, 14 iunie 2014, Primăria Sectorului 6 a organizat în incinta Clubului Seniorilor, din Calea Plevnei nr. 234, competiţia ”Vara şahiştilor în Sectorul 6”.

Concepută ca o punte de dialog între diferitele generaţii, competiţia a adus în faţa tablelor cu 64 de pătrate persoane în vârstă, beneficiare ale serviciilor oferite de Clubul Seniorilor Sector 6, şi copii înscrişi la cursurile de abilitare din cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu-Grant”.

În cadrul concursului s-a evidenţiat micuţul Mihai Cătălin (10 ani), care a reuşit să ocupe primul loc în detrimentul unor adversari din categria seniorilor, care au ocupat următoarele două trepte ale podiumului. Cel mai tânăr participant la competiţie nu a împlinit încă şase ani iar cel mai în vârstă a trecut de curând pragul de 86 de ani.

Toţi premianţii au fost răsplătiţi cu diplome şi cadouri oferite de organizatori.

Cu un număr de 600 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor este un spaţiu de relaxare şi agrement pentru pensionarii din sector, destinat stimulării comunicării la orice vârstă şi readucerii persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

La rândul său, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală „Conacul Golescu Grant” constituie un spaţiu destinat copiilor şi adolescenţilor din sector, un loc în care aceştia îşi pot pune în practică abilităţile şi aptitudinile, pasiunile şi talentele artistice, culturale, sportive ori tehnico-ştiinţifice, în cadrul unor şi activităţi şi cursuri oferite în mod gratuit.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑