Stiri gabriel-petrea-cep-primarie6-ro

Published on octombrie 4th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Viceprimarul Sectorului 6 a dat cep primului butoi cu bere de la Oktoberfest

Ieri, 3 octombrie, viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, a dat cep primului butoi cu bere, marcând astfel deschiderea oficială a celui mai mare eveniment care îmbină tradiţiile româneşti cu cele germane – Oktoberfest.

Festivalul are loc în parcarea Plaza România şi, până duminică, îi va reuni sub acoperişul celui mai mare cort pe toţi pasionaţii de bere bună, oferită de URSUS.

Programul zilnic include Micul Dejun Bavarez, cu specialităţi germane precum cârnaţii tradiţionali thüringer şi bratwurst, berea nefiltrată şi jocuri cu premii. Programul artistic este unul specific Oktoberfestului original de la Munchen – fanfară, reprezentaţii ale baletului oficial Oktoberfest de la Opera din Braşov, care vor prezenta o coregrafie bavareză, precum şi muzică germană, oferită de Orchestra Karpaten Band şi de DJ Edelweiss.

Seară de seară, atmosfera de veselie va fi întreţinută de concerte care merg perfect cu o bere bună şi nişte specialităţi germane, susţinute de Rocky 5, trupa cu tradiţie în Germania, care interpretează muzica specifică Festivalului Oktoberfest original, şi de Trupa 6, o formaţie de tineri talentaţi care dau glas imnului oficial Oktoberfest „Noroc, noroc, noroc ridică berea sus!!!”.

În plus, doamnele şi domnişoarele sunt invitate mâine să participe la Miss Oktoberfest – un altfel de concurs de Miss – în care este apreciată spontaneitatea şi dorinţa de distracţie, criteriile precum dimensiuni 90-60-90 sau înălţimea fiind neimportante. Premiile sunt pe masură: Miss Oktoberfest pleacă acasă cu câtă bere poate căra la propriu gaşca ei de prieteni, Miss Heidi primeşte de la unul dintre sponsori o ladă de zestre pentru a-şi întâlni iubitul – Peter – în munţii din Germania (cort, izopren, termos, bocanci etc), iar Miss Popularitate câştigă un frigider plin cu bere. Amatorii de distracţie au parte de provocări inedite cu mii de premii atractive în zona de jocuri URSUS, deschisă astăzi, în intervalul 18:00-22:00, iar sâmbătă şi duminică între 16:00 şi 21:00.

Partener media: Bucureşti FM.

Intrarea este liberă. Vă aşteptăm!


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑