Stiri logo-primarie6-ro

Published on septembrie 28th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, propune modificarea Legii asociațiilor de proprietari

Viceprimarul Sectorului 6, Gabriel Petrea, consideră că, după șapte ani de aplicare, legea din 2007 care reglementează organizarea și funcționarea asociațiilor de proprietari trebuie îmbunătățită.

“În urma numeroaselor discuții purtate cu cetățenii Sectorului 6, atât în cadrul audiențelor săptămânale, cât şi în timpul diverselor întâlniri, am constatat o serie de probleme ce apar în relația locatar – președinte de asociație sau în relația dintre proprietari și administratorii blocurilor. Chiar mai important decât atât, au fost numeroase situații în care oamenii au reclamat cheltuieli nejustificate la întreţinere, pe care nu le pot suporta”, a declarat Viceprimarul Gabriel Petrea.

Acesta a anunțat că urmează să înființeze un grup de lucru care să analizeze modificările care pot fi aduse legii de organizare a asociațiilor de proprietari, astfel încât noul act normativ să vină în susținerea locatarilor și să rezolve multe din problemele constatate după șapte de ani zile de când această lege își produce efectele.

“În cel mai scurt timp, consilieri locali, primari și viceprimari, tineri deputați vor forma un grup de lucru ce va iniția dezbateri cu cetăţenii, cu administrația publică locală, cu administratorii și președinții asociațiilor de proprietari, în vederea găsirii celei mai bune forme de modificare a legii, astfel încât problemele actuale să poată fi rezolvate”, a mai declarat Gabriel Petrea.

Propunerea Viceprimarului Sectorului 6 a fost făcută în cadrul dezbaterii „Implementarea politicilor guvernamentale în administrația publică locală”.

 


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑