Stiri logo-primarie6-ro

Published on august 7th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Voluntariatul în domeniul social a luat amploare

În cadrul activităţii de gestionare şi perfecţionare a reţelei de voluntari ce activează pe raza Sectorului 6 în domeniu social, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 organizează astăzi, 07 august 2014, începând cu orele 17.00, un eveniment de recreere şi dezvoltare personală.

Întâlnirea se adresează tuturor persoanelor implicate în activităţi de voluntariat în beneficiul comunităţii şi îşi propune să promoveze exprimarea liberă şi coeziunea de grup a celor 60 de voluntari aflaţi în evidenţele instituţiei.

În cadrul evenimentului ce va avea loc în incinta Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală Conacul Golescu-Grant, din Aleea Ţibleş nr.64, invitaţii vor participa la discuţii libere, iniţiere proiecte de viitor, discotecă organizată în aer liber şi karaoke.

La iniţiativa Primăriei Sectorului 6, voluntariatul în domeniul social a luat amploare, multe persoane, cu precădere tineri şi adolescenţi, susţinând în mod benevol o serie de programe precum: tabere de dezvoltare personală şi cursuri de engleză sau matematică pentru copiii defavorizaţi, animaţie în şcoli şi grădiniţe, programe de reabilitare a copiilor cu autism etc.

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑