Stiri 1464-asistentasociala6.ro

Published on aprilie 2nd, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

www.asistentasociala6.ro informează cetăţenii din comunitate

La aproape şapte ani de la inaugurare, pagina web www.asistentasociala6.ro a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 oferă, în continuare, tuturor categoriilor de utilizatori, experienţa unei navigări uşoare şi posibilitatea accesului rapid la informaţii de interes public din domeniul social.

Instrumentul online face parte din strategia Primăriei Sector 6 de promovare a infomării şi dialogului cu cetăţenii din comunitate.

Cu un design modern şi atractiv, site-ul pune la dispoziţia vizitatorilor o secţiune de ştiri însoţite de imagini, o galerie multimedia modernă, precum şi oportunitatea abonării la un newsletter. Persoanele care doresc să intre în dialog cu specialiştii noştri beneficiază de o interfaţă completă pentru a ne comunica petiţiile, sugestiile şi nelămuririle pe care le au şi, nu în ultimul rând, cei interesaţi au posibilitatea de a ne contacta prin intermediul paginii noastre de Facebook.

Interfaţa site-ului permite celor interesaţi obţinerea unor informaţii rapide şi actualizate din domenii precum alocaţii şi indemnizaţii, adopţie, drepturi pentru persoane defavorizate sau cu handicap, copii în dificultate, servicii de asistenţă şi îngrijire pentru persoane vârstnice sau proiecte aflate în derulare în beneficiul cetăţeanului.

În intenţia de a asigura accesul la informaţie pentru toate categoriile de cetăţeni, inclusiv pentru cei cu acuitate vizuală scăzută, pagina web a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a fost accesibilizată încă din luna mai 2008, folosind instrumente moderne, conforme Web Accessibility Initiative (WAI), care garantează inclusiv persoanelor cu handicap posibilitatea unei navigări lipsite de dificultăţi. Ca urmare a acestei iniţiative, cei aflaţi în imposibilitatea de a folosi mouse-ul pot accesa informaţiile vehiculate cu ajutorul unor combinaţii sugestive a tastelor. Pentru persoanele care au probleme de vedere sunt disponibile funcţii avansate de afişare mărită a textului şi utilizarea unor contraste care să faciliteze cititul.

Cu peste 25.000 de vizitatori lunar, pagina web a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 www.asistentasociala6.ro este printre cele mai accesate site-uri din România în domeniul social.

Tags: , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑