Stiri caravana-ecotic

Published on decembrie 12th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Zilele reciclării în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 sprijină ECOTIC în realizarea unei  noi campanii de conştientizare şi colectare, denumită „Zilele Reciclării în oraşul Bucureşti – Sector 6!”, proiect  care se va desfăşura în perioada 12 – 14 decembrie 2014.

Caravana ECOTIC va fi amplasată pe Bulevardul Iuliu Maniu, la intersecţia cu Şoseaua Virtuţii, acolo unde locuitorii Sectorului 6 vor putea depune orice deşeu de echipament electric şi electronic complet (DEEE complet), exceptând deşeurile de surse de iluminat, în intervalul orar 10.00 – 18.00.

În cadrul campaniei va fi organizată o tombolă: pentru fiecare DEEE depus, cetăţenii vor primi un voucher de participare la o extragere unde pot câştiga trei tablete oferite de organizatori.

Extragerea va avea loc în data de 14 decembrie 2014, la ora 18.00, în locaţia de amplasare a Caravanei, la intersecţia dintre Bulevardul Iuliu Maniu şi Şoseaua Virtuţii.

Campania îşi propune să contribuie la reducerea riscului schimbărilor climatice prin creşterea nivelului de conştientizare cu privire la reciclarea Deşeurilor  de Echipamente Electrice şi Electrocasnice.

Mai multe detalii despre proiect pot fi accesate pe pagina www.caravanaecotic.ro.

 

 

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑