Comunicate de presă clubul-seniorilor-primaria-sector-6

Published on octombrie 23rd, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Ziua Armatei, sărbătorită în comunitatea Sectorului 6

Ziua celor care stau de strajă la hotarele țării, mulți dintre ei eroi anonimi, este celebrată și în Sectorul 6.

Persoanele vârstnice ale comunității au preluat inițiativa și au invitat în cadrul Clubului Seniorilor, un spațiu în care se simt ca acasă, două personalități al căror trecut este împletit cu viața de militar.

Luni, 26.10.2015, începând cu orele 11.00, în fața auditoriului prezent în locația din Calea Plevnei nr. 123, domnul Profesor universitar Avram Valeriu, împreună cu domnul expert militar Gheorghiasa Mihai, vor susține o prezentare despre contribuția Aviației Militare în eliberarea Transilvaniei.

Dl. Prof. Univ. Avram Valeriu este decorat cu Ordinul Virtutea Aeronautică a Romaniei în grad de Cavaler.

Aflat în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, Clubul Seniorilor oferă programe culturale, sportive, de abilitare și petrecere a timpului liber pentru persoanele vârstnice din comunitate.  Cu peste 800 beneficiari lunar, Clubul Seniorilor Sector 6 are ca scop stimularea comunicării şi readucerea persoanelor de vârsta a treia în viaţa socială activă.

În cadrul evenimentului din data de 26 octombrie 2015 vor participa aproximativ 60 de seniori, membri ai Clubului Seniorilor Mihai Eminescu din Sectorul 6, personalități publice și reprezentanți ai administrației locale.

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑