Stiri img-primarie

Published on mai 29th, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Ziua Copilului sărbătorită în parcul Crângaşi

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6  şi Centrul Cultural European Sector 6, organizează în data de 1 iunie 2013, un eveniment cu ocazia Zilei Copilului.

Cu mic, cu mare, cu bunicii, cu părinţii, peste 200 de prichindei sunt aşteptaţi să ia parte la evenimentul care va avea loc în parcul Crângaşi începând cu ora 10.30.

Evenimentul va reuni copiii talentaţi care frecventează cursurile de karate şi pe cele de dans desfăşurate la Centrul pentru Recreere şi Dezvotare Personală “Conacul Golescu Grant” şi care vor face câteva demonstraţii de măiestrie şi talent. De asemenea, cei mici se vor putea înscrie la concursurile de canto, şah şi creaţie mai ales pentru că premiile constau în cadouri surpriză pentru toţi participanţii.

afis Como la florUn argument în plus pentru a participa la sărbătoarea copiilor este marea tombolă la care se pot înscrie cei prezenţi pentru a avea şansa de a câştiga un laptop, o tabletă sau chiar marele premiu – o excursie pentru două persoane în Bulgaria.

Pe scena amplasată în inima parcului Crângaşi vor urca nume sonore ale muzicii uşoare româneşti care de-a lungul timpului au sprijint aptitudinile extraordinare ale copiilor ce alcătuiesc Corul Nostalgia şi au contribuit cu talentul lor la cele nouă albume la care cei mici au muncit din greu în ultimii şapte ani.

Printre artiştii care vor evolua pe scenă alături de copiii Corului Nostalgia se numără Mirabela Dauer, Nico, Elena Gheorghe şi Raoul.

Manifestările de acest fel constituie deja o tradiţie în comunitate, an de an Primăria Sectorului 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 au organizat şi susţinut la data de 1 iunie – sărbătoarea copilăriei.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑