Comunicate de presă

Published on martie 8th, 2016 | by Primaria Sectorului 6

0

Ziua Internaţională a Femeii, sărbătorită în Sectorul 6

Cu sprijinul doamnelor şi domnilor beneficiari ai Clubului Seniorilor Mihai Eminescu, sărbătoarea de 8 Martie nu va trece neobservată în Sectorul 6.

În cadrul evenimentului programat astăzi, începând cu orele 11.00, la sediul clubului din Calea Plevnei nr. 234, seniorii înscrişi la cercul de activităţi culturale au pregătit un recital de poezii dedicate femeilor.

“În fiecare Club din sector, seniorii noştri beneficiază de ateliere de lucru manual, activităţi de voluntariat şi recreativ-distractive, de petrecere a zilelor de naştere şi onomastice ale membrilor clubului. Ziua Femeii va fi sărbătorită prin cultură şi poezie. Membrii noştri vor recita cele mai frumoase poezii de dragoste şi solidaritate şi sunt convins că atmosfera va fi deosebit de plăcută, ca de fiecare dată”, a precizat primarul Rareş Mănescu.

Corul Seniorilor Sector 6 va contribui la întreţinerea unei atmosfere de sărbătoare, în timp ce membrii Cercului de teatru din cadrul aceluiaşi club au pregătit o scenetă veselă.

Pentru cele 60 de doamne, prezente la eveniment, micul cadou cultural are semnificaţia respectului şi aprecierii pe care întreaga comunitate a Sectorului 6 le-o acordă cu ocazia Zilei Internaţionale a Femeii.

Alături de alte 5 structuri similare, Clubul Seniorilor Mihai Eminescu este parte integrantă a Complexului de Servicii Sociale „Sfânta Maria”, un serviciu care oferă activităţi culturale, de relaxare şi integrare socială pentru peste 1.300 de persoane vârstnice din sector.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑

Sari la bara de unelte