Comunicate de presă 4

Published on octombrie 1st, 2015 | by Primaria Sectorului 6

0

Ziua persoanelor vârstnice în Sectorul 6

Ziua de 1 octombrie este una specială pentru seniorii din comunitatea Sectorului 6. În urma cu 24 de ani, Organizaţia Naţiunilor Unite consacra ziua de 1 octombrie ca zi internaţională a persoanelor vârstnice, iar Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 a transformat an de an această zi într-o sărbătoare.

În acest an, persoanele vârstnice, membre ale Clubului Seniorilor, vor organiza un spectacol de teatru şi poezie, iar Corul Seniorilor din Sectorul 6, va încânta audienţa cu diferite melodii cunoscute.

Totodată, cei peste 100 de seniori rezidenţi ai Complexului de Servicii Sociale ”Floare Roşie” şi ai Centrului pentru Persoane Vârstnice “Sfântul Mucenic Fanurie” vor primi vizita trupei de teatru ”Spiriduşii Veseli” din care fac parte copiii înscrişi la cursurile de teatru din cadrul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală ”Conacul Golescu Grant”.

Cei 11 copii s-au pregătit cum au ştiut ei mai bine pentru a le ura zile senine şi mulţi ani frumoşi. Piesa de teatru pe care o susţin este ”Visul unei nopţi de vară”- piesa care a câştigat locul I la Festivalul ”La teatrale cu matale !”- îndrăgitul proiect al D.G.A.S.C.P. Sector 6.

La finalul reprezentaţiei, după ce aplauzele au luat sfârşit, cu mic, cu mare sunt poftiţi la masă, unde copiii se vor delecta alături de seniori cu o felie de tort, suc şi prăjiturele.

”În această zi de sărbătoare, părinţilor şi bunicilor noştri care aţi ajuns la vârsta înţelepciunii, vă transmit cele mai bune gînduri de respect şi mulțumire pentru rolul pe care l-aţi avut în dezvoltarea comunităţii noastre, fiind deschizători de drumuri, pentru ca astăzi să ne fiţi sfătuitori de nădejde. Nu trebuie să uităm niciodată că noi suntem aici datorită eforturilor şi realizărilor dumneavoastră!”– le transmite Rareș Mănescu, primarul Sectorului 6.

1 2 3

Tags: , , , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑