Stiri logo-primarie6-ro

Published on septembrie 30th, 2014 | by Primaria Sectorului 6

0

Ziua Persoanelor Vârstnice sărbătorită în Sectorul 6

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice, Clubul Seniorilor Sector 6, cu sediul în  Calea Plevnei nr. 234, organizează în data de 1 octombrie 2014, începând cu orele 11.00, două momente artistice dedicate vieţii active la vârsta a treia.

Denumit ”Trăim în România, învăţăm în engleză”, primul dintre spectacole este creaţia membrilor cercului de limbă engleză ce activează în cadrul Clubului Seniorilor, persoane care au ales să retrăiască, la vârsta a treia, atmosfera sălilor de curs.

La rândul lui, Cercul cultural “Cafeneaua literară” a pregătit un mic spectacol intitulat ”Momente din viaţă” şi dedicat scurgerii timpului care lasă în urmă amintiri.

”Clubul Seniorilor Sector 6 are menirea de a stimula coeziunea în rândul comunităţii prin integrarea unei categorii sociale pe cât de importantă, pe atât de marginalizată: persoanele de vârsta a treia”, a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Peste 60 de persoane, personalităţi publice şi beneficiari, sunt aşteptate mâine, 1 octombrie 2014, să ocupe cocheta sală de festivităţi a Clubului Seniorilor Sector 6, aducând un gest de preţuire şi respect faţă de cei mai vârstnici membri ai comunităţii noastre.

Tags: , , , ,


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑