Stiri dgaspc

Published on mai 21st, 2013 | by Primaria Sectorului 6

0

Ziua Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena sărbătorită în Sectorul 6

Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului organizează astăzi, 21 mai 2013, un eveniment pentru a-i sărbători pe cei care poartă numele Sfinţilor Împăraţi Constantin şi Elena.

La eveniment vor lua parte 600 de persoane vârstnice din comunitate, precum şi cupluri care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

Întâlnirea are loc la un restaurant din cartierul Militari, începând cu ora 16.00. Va fi o seară specială pentru toţi cei prezenţi, care se vor bucura de participarea  îndrăgitei interprete Mirabela Dauer, împreună cu Raoul, trupei Alesis şi Corului Nostalgia.

Aceste manifestări au deja o bogată tradiţie în Sectorul 6, Primăria, prin DGASPC Sector 6, facilitând şi încurajând legăturile interumane, urmărind  implicarea seniorilor în activităţi ce au caracter recreativ.

“Activităţile pe care le desfăşurăm pe raza sectorului încurajează participarea seniorilor la viaţa socială activă şi menţin sau ameliorează capacităţile lor fizice şi intelectuale“ a declarat Primarul Sectorului 6, Rareş Mănescu.

Mai multe informaţii legate de programele derulate de DGASPC Sector 6 găsiţi la  www.asistentasociala6.ro.


About the AuthorLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to Top ↑