Ieri, 27 noiembrie a.c., echipele de intervenție în regim de urgență din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au întreprins mai multe acțiuni de identificare a persoanelor fără adăpost, care, în actualele condiţii meteo, ar fi avut de suferit, din cauza temperaturilor scăzute.

Adăposturile de noapte din strada Inspirației și strada Mănăstirea Văratic ale Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 au găzduit 26 de persoane fără adăpost în noaptea de 27/28 noiembrie a.c.

Aici, pe lângă un adăpost în care să se încălzească, aceştia beneficiază de hrană caldă, condiții de îngrijire personală, haine curate, precum şi consiliere specializată.

Echipele de intervenție au identificat și trei cazuri de persoane fără adăpost pe care le-au îndrumat către centrele sociale, însă acestea au refuzat să meargă într-un adăpost de noapte.

Numărul de telefon al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, disponibil permanent, pentru toate adăposturile din sector este 0731.624.849.