În contextul pandemic actual, autoritatea locală Sector 6 acționează proactiv pentru a se asigura că membrii comunității își pot exercita toate drepturile constituționale, în deplină siguranță.

            Astfel, în cadrul măsurilor organizatorice care vor fi luate pentru buna desfășurare a alegerilor locale din 27 septembrie 2020, primarul Gabriel Mutu a propus amenajarea de corturi tehnice, la fiecare centru de votare de pe raza Sectorului 6. În corturile de la intrarea în centrul de votare vor fi distribuite alegătorilor măști, mănuși de unică folosință și substanțe dezinfectante, în doze individuale.

            Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6: “În ședința de ieri a Comitetului Local pentru Situații de Urgență Sector 6, am adoptat o hotărâre cu privire la suplimentarea măsurilor generale de protecție, pe care autoritatea publică locală Sector 6 le va implementa pe durata desfășurării scrutinului electoral din timpul pandemiei.

            Concret, pe 27 septembrie 2020, vom distribui tuturor participanților la vot măști de protecție, mănuși de unică folosință și dezinfectant individual, astfel încât oamenii să se simtă și să fie în deplină siguranță atunci când intră în centrul de votare.

            Mulți dintre cei care doresc să vină să voteze nu au posibilitatea să își achiziționeze mască de unică folosință și alte materiale de protecție, iar datoria noastră, a reprezentanților autorităților, este de a ne îngriji de comunitate. Locuitorii Sectorului 6 vor vota în siguranță!”