Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, în parteneriat cu Asociaţia Studenţilor din Universitatea POLITEHNICA din Bucureşti – ASPOLI – şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, sprijină derularea proiectului “Îmbrăţişează cultura oraşului tău!” ce are, ca scop, promovarea culturii şi istoriei naţionale a românilor în rândul tinerei generaţii.

După sesiunile de informare şi distribuirea ghidurilor cu punctele de interes turistic şi cultural în 15 licee/colegii din Sectorul 6, în perioada 03 aprilie – 01 mai 2017 se desfăşoară concursul de clipuri video din cadrul proiectului menţionat.

Competiţia este adresată elevilor din clasele IX – XII şi presupune realizarea unui clip video de prezentare a unui obiectiv cultural sau artistic din sector. Acesta trebuie să respecte criteriile publicate pe site-ul oficial, www.imbratiseazacultura.ro, secţiunea Concurs.

Elevii participanţi îşi vor distribui şi promova clipurile video pe paginile de socializare pentru a primi cât mai multe voturi. După închiderea perioadei de votare, primele trei clipuri care au acumulat cele mai multe voturi vor fi declarate câştigătoare şi premiate.

Proiectul Îmbrăţişează cultura oraşului tău!” a luat naştere în luna iunie 2016 şi se va derula până în luna iunie 2017 în 15 licee/colegii din Sectorul 6.

Acesta reprezintă o iniţiativă prin care se urmăreşte stimularea interesului elevilor din clasele IX–XII asupra obiectivelor de interes cultural şi istoric din Sectorul 6 care stau mărturie evenimentelor importante petrecute de-a lungul istoriei, de la înfiinţarea primelor aşezări, până în prezent.

Toate detaliile desfăşurării proiectului “Îmbrǎţişeazǎ cultura oraşului tǎu!” se regăsesc pe site-ul de promovare a proiectului www.imbratiseazacultura.ro.