În urma sesizărilor primite de la cetăţenii Sectorului 6, primarul Gabriel Mutu a dispus ca, la începutul săptămânii, echipe formate din agenţii Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6, în colaborare cu societatea de salubrizare, să facă verificări pe teren în Cartierul Drumul Taberei – străzile Bozieni şi Pravăţ, acolo unde mai mulţi oameni ai străzii şi-au improvizat adăposturi.

rimg3047

Reprezentanţii autorităţii locale au identificat persoane cu vârste cuprinse între 29 şi 65 de ani care depozitau mari cantităţi de deşeuri, perturbau ordinea şi liniştea publică şi produceau disconfort cetăţenilor. Acestea au fost îndrumate către centrele de asistenţă socială de pe raza Sectorului 6 pentru a beneficia de servicii sociale.

Primarul Gabriel Mutu a declarat: ”Vom continua aceste acţiuni, trebuie să curăţăm toate spaţiile improvizate sub formă de adăpost din carton. Cei care se află în nevoie de asistenţă socială au unde să apeleze, să găsească un acoperiş şi o masă caldă, până reuşesc să se angajeze sau să se reintegreze în familie. Ne pregătim intens pentru sezonul rece şi nu dorim să sufere nimeni de frig în improvizaţii amplasate pe trotuare, grădini sau în scările de bloc.”

Operatorul de salubritate a ridicat întreaga cantitate de deşeuri, iar în perioada următoare poliţiştii locali vor monitoriza zona menţionată.

Poliţia Locală Sector 6 recomandă aducerea la cunoştinţa autorităţilor a eventualelor situaţii similare pentru gestionarea acestora cu maximă operativitate.

rimg3050 rimg3051