Începând din luna ianuarie 2018, Primăria Sectorului 6 pune la dispoziția membrilor comunității nouă centre prin care va fi mai aproape de cetățeni, denumite Puncte de Informare și Asistență.

Acestea sunt situate în zone intens circulate, în apropierea piețelor și a intersecțiilor mari din cartierele Sectorului 6.

Punctele sunt deschise de luni până vineri, între orele 10:00 – 18:00 și sâmbăta, între orele 10:00 – 14:00 și oferă tuturor celor care le trec pragul servicii de prim-ajutor și informații generale privind despre activitatea desfășurată de autoritatea publică locală.

Cele nouă spații beneficiază de climatizare, tensiometre și dozatoare de apă, oferind inclusiv ceai cald în sezonul rece, dar și scaune și paturi pe care cetățenii care trec prin preajmă și nu se simt bine se pot odihni o vreme.

De aici pot fi obținute adresele policlinicilor din sector, serviciile oferite gratuit sau subvenționat de Centrul de Sănătate Multifuncțional “Sfântul Nectarie”, deschis în luna decembrie 2017 prin Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sectorului 6, datele de contact ale secțiilor de poliție sau ale școlilor și grădinițelor din sector, sediile Direcției de Taxe și Impozite, precum și informații despre serviciile oferite de direcțiile și departamentele administrației publice locale.

“Aceste Puncte de Informare și Asistență vor fi centre de interes pentru locuitorii Sectorului 6, nu doar în timpul avertizărilor de vară sau iarnă. Oamenii simt că Primăria este mai aproape de ei acum, decât era în anii trecuți”, a spus primarul Gabriel Mutu.

 

Adresele Punctelor de Informare și Asistență din Sectorul 6 sunt următoarele:

  1. Iuliu Maniu/Valea Cascadelor – pe partea cu Parcul Păcii;
  2. Constructorilor/Calea Giulești – pe partea cu Calea Giulești;
  3. Parcul Drumul Taberei – pe diagonală de magazinul Carrefour (fost Billa);
  4. Calea Crângași – ieșirea de la Metrou spre Bd. Constructorilor;
  5. Pasajul Lujerului – vizavi de hypermarketul Cora;
  6. Timișoara/Str. Brașov – vizavi de Plaza România;
  7. Piața Drumul Taberei;
  8. Piața Valea Ialomiței;
  9. Piața Veteranilor.

Acestea pot fi accesate și prin Google Maps