În acest weekend, Magazinul Caritabil SocialXChange, proiect al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, primește musafiri de seamă: 40 de #bluemarini cu suflet mare!

Sub motto-ul “Copii pentru copii”, prichindeii care participă la cursurile de înot organizate de Bluemarin Sport Club vin la magazinul caritabil SocialXChange pentru a dona copiilor beneficiarilor de servicii sociale din Sectorul 6. Au pus mână de la mână și împreună cu părinții au strâns donații pentru copiii cu vârste cuprinse între 1 și 17 ani.

Donațiile lor înseamnă jucării, hăinuțe, alimente, rechizite, obiecte casnice și igienico-sanitare și electronice. Ajutorul lor va ajunge și către părinții acestor copii sau către oamenii fără adăpost.

Bucuria de a dărui o vor trăi mâine, 16.12.2017, începând cu orele 11:00.

Cine dorește să se alăture acțiunii bleumarinilor este așteptat la Magazinul Caritabil SocialXChange din Aleea Lunca Cernei 6A.

Bluemarin Sport Club organizează cursuri de înot care se adresează tuturor categoriilor de vârstă, cu rolul de a transforma nesiguranța sau teama de apă într-o experiență frumoasă.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, și echipa Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 le mulțumesc tuturor pentru implicare!