Miruna Iordache, un copil extrem de talentat, care se află în sistemul de asistență maternală al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6, a reușit o performanță incredibilă, la doar 14 ani: a urcat, de două ori, pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, la Campionatul Național de Gimnastică Aerobică.

Tânăra a dat dovadă de eleganță, siguranță și perfecțiune, iar, la final, s-a clasat pe primul loc atât la proba individuală, cât și la proba de grup.

În decurs de patru ani, Miruna a obţinut 26 de medalii, dintre care 20 de aur, cinci de argint şi una de bronz, la cele mai importante competiţii din ţară şi din străinătate pentru care a muncit din greu.

Miruna se află în grija unei asistente maternale, care alături de soţul său, face toate eforturile posibile să o încurajeze şi să o susţină în ceea ce consideră că va fi o carieră de succes. Fata este elevă la Şcoala Sf. Mare Mucenic Gheorghe în clasa a VIII-a, iar printre pasiuni se numără înotul şi plimbările cu bicicleta.

În prezent, Miruna este bursiera Fundaţiei Ciprian Marica, bursă care o va susţine pe tot parcursul dezvoltării ei în domeniul ales. De asemenea, este înscrisă din anul 2013 la Clubul sportiv ”Universitatea Naţională de Educaţie Fizică şi Sport”, la secţia de gimnastică aerobică, unde se antrenează pentru a reuși aceleași performanțe extraordinare.