Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, este partener în organizarea evenimentului Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” by Marcel Thiele, un nou concept al Asociaţiei “Alături de Tineri” pentru stimularea interesului tinerilor pentru muzică, pictură şi cultură.

Cultură pentru TINEri – “#BeCOOLorful” by Marcel Thiele se desfăşoară sâmbătă, 12.11.2016, începând cu orele 17.00, la Plaza România (Bdul. Timişoara nr. 26) şi cuprinde expoziţia pictorului Marcel Thiele, un artist care lucrează în stil abstract, folosind culori puternice, pasteluri şi nuanţe ferme, folosindu-se de instrumente şi tehnici inedite.

O altă atracţie a evenimentului este concertul Liviu Teodorescu, un cântăreţ din noua generaţie, cunoscut pentru piesele de succes: “Un loc în viaţa ta”, “Eşti piesa”, “Târziu”, “Gelos”, “Dor de ea” şi multe altele.

Evenimentul îşi propune să contribuie eficient şi activ în dezvoltarea cultural-educaţională a generaţiei de astăzi pentru că tinerii reprezintă progresul.

Poliţiştii locali din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 vor acţiona pentru menţinerea ordinii publice pe toată durata desfăşurării evenimentului.