Primăria Sectorului 6 informează că în aceste zile se fac înscrieri la cursuri gratuite de limba franceză pentru copii cu vârste curprinse între 8 şi 12 ani.

Astfel, prichindeii care vor să-şi dezvolte abilităţile de înţelegere şi comunicare în limba franceză au la dispoziţie 60 de locuri la nivelul începători.

Cursurile vor debuta în data de 25 februarie 2017, desfăşurându-se sâmbăta, pe parcursul anului şcolar.

Actele necesare pentru înscriere sunt următoarele:

  • Cerere înscriere (se poate descărca de la www.asistentasociala6.ro);
  • Copie certificat naştere copil;
  • Copie carte identitate părinţi/tutori (cel puţin unul dintre părinţi trebuie să aibă domiciliul în Sectorul 6).

Dosarele pot fi depuse până la data de 24 februarie 2017 la secretariatul Centrului de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant”, situat în Aleea Ţibleş nr. 64, Sector 6. Programul de primire a dosarelor este de luni până vineri, între orele 10.00-18.00. Vor fi consideraţi înscrişi doar copiii ale căror dosare vor fi complete.

Aflat în subordinea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” şi-a deschis porţile în anul 2012, fiind destinat activităţilor educative şi de recreere pentru copiii şi adolescenţii din comunitatea Sectorului 6. În prezent, aici se desfăşoară cursuri de dans, şah, karate, arte plastice, canto, chitară, engleza prin joc, teatru şi informatică, iar în curând se va da startul cursului de Public Speaking şi Atelierului de dezvoltare personală prin muzicoterapie şi instrumente de percuţie. Până în prezent, peste 2.500 de copii şi tineri au participat la cursurile gratuite şi la alte activităţi realizate în beneficiul educaţiei copiilor din comunitate.

Informaţii suplimentare pot fi obţinute la telefon 037.620.33.09 sau e-mail: [email protected]

palat