Astăzi, 05.02.2018, începând cu orele 10.00, la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149), a avut loc dezbaterea publică privind Proiectul de Buget al Sectorului 6 pentru anul 2018.

Întâlnirea a fost moderată de primarul Gabriel Mutu, cu intervențiile City Managerului Sectorului 6, Adrian Vigheciu, ale directorului Direcției Investiții, Iulian Gheorghe, și ale directorului Direcției Economice, Doru Manolache.

“La această dezbatere, prima pe tema Proiectului de Buget pentru anul 2018, mă bazez atât pe prezența consilierilor locali, cât și pe cea a locuitorilor Sectorului 6, fiind importante toate propunerile de îmbunătățire ale acestui proiect.

Încă de la începutul mandatului meu, am manifestat un interes deosebit față de dezvoltarea sectorului și am afirmat că investițiile reprezintă cheia succesului pentru comunitate.

De asemenea, am susținut că procentul investițiilor trebuie să crească în fiecare an pentru a conduce la creșterea nivelului de trai al membrilor comunității, ceea ce am și reușit.

Am încredere că în acest an, alături de echipa mea, vom implementa toate proiectele pe care ni le-am propus.

Concret, valoarea finală a bugetului Sectorului 6 propus pentru anul 2018 este de aproximativ 910 milioane lei”, a declarat primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu.

Mai mult decât o dezbatere pe tema bugetului pentru anul 2018, întâlnirea a reprezentat un dialog activ cu locuitorii Sectorului 6 care au răspuns invitaţiei administraţiei publice locale a Sectorului 6.

Toţi directorii entităţilor aflate în coordonarea Consiliului Local Sector 6 au fost prezenţi, oferind clarificări şi explicaţii referitoare la bugetul pe anul 2018, cheltuieli, investiţii şi proiecte viitoare ale administraţiei publice a Sectorului 6.

Joi, 08.02.2018, începând cu orele 12.00, tot la sediul Primăriei Sectorului 6 (Calea Plevnei nr. 147 – 149), pentru lămuriri suplimentare asupra bugetului, va avea loc cea de-a doua dezbatere publică privind Proiectul de Buget al  Sectorului 6 pentru anul 2018.

Sunt așteptați toți membrii comunității care doresc să se implice activ și să fie informați corect și complet în legătură cu procesul de dezvoltare al Sectorului 6.