Două telefoane mobile, două portofele cu acte, carduri bancare și sume de bani, dar și un aparat foto sunt obiectele personale pe care cetățenii le-au uitat în Parcul Drumul Taberei, dar pe care polițiștii locali Sector le-au returnat cu succes proprietarilor.

Incidentele s-au petrecut în ultimele săptămâni, iar agenții au reușit, după verificări specifice, să identifice posesorii. Ei au fost chemați la sediul Poliției Locale Sector 6 pentru a-și recupera bunurile. Emoționați, au mulțumit polițiștilor locali pentru promptitudine și pentru faptul că nu mai fost nevoie să-și reînnoiască actele.

Pentru evitarea situațiilor asemănătoare, polițiștii locali Sector 6 le recomandă cetățenilor să verifice obiectele personale la ieșirea din parcuri sau locuri aglomerate, iar, în cazul în care observă lipsa acestora, să anunțe cea mai apropiată echipă de poliție.

Agenții locali Sector 6 vor intensifica patrulările pe itinerariile prestabilite pentru menținerea ordinii și siguranței publice pe raza sectorului.