Odată cu încetarea stării de alertă pe teritoriul României, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 le informează persoanele cu dizabilități domiciliate legal în Sectorul 6, al căror certificat de încadrare în grad de handicap a expirat, că au la dispoziție 90 de zile pentru reînnoirea acestuia,

Este important de reținut că procedura de eliberare a unui nou certificat de încadrare în grad de handicap durează în medie 60 de zile.

Pentru a facilita procesul de obținere a unui nou certificat și a evita deplasările la sedii, DGASPC Sector 6 le oferă celor interesați posibilitatea de a transmite online la adresa de email [email protected] documentele necesare reînnoirii certificatului de handicap.

În evidențele instituției noastre se găsesc 414 persoane cu dizabilități al căror certificat de îmcadrare în grad de handicap a expirat. Pentru continuitatea acordării drepturilor și facilităților, le recomandăm acestor persoane să își reînnoiască certificatul în termenul menționat.

Mai multe detalii despre acest proces puteți obține vizitând site-ul nostru www.asistentasociala6.ro, la secțiunea ”Serviciul de Evaluare Complexă a Persoanei Adulte cu Handicap.