Primăria Sectorului 6 reamintește cetățenilor că în această perioadă se pot adresa în continuare Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pentru a primi consultanță telefonică referitoare la serviciile sociale de care au nevoie.

“Chiar dacă în acest moment pare că lupta noastră s-a încheiat, adevărul este că pericolul nu a trecut. Facem tot posibilul să revenim cât mai repede la normalitatea noastră dar, din păcate, acest lucru se va întâmpla treptat. Din acest motiv, rog cetățenii comunității noastre să respecte toate măsurile de prevenire și protecție a răspândirii noului virus, să evite deplasările la sediile instituțiilor și să apeleze cu încredere la toate mijloacele de comunicare online pe care le punem la dispoziție în această perioadă” , a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.

De la debutul pandemiei, în Sectorul 6, peste 2300 de cetățeni aflați în autoizolare au fost luați în evidența lucrătorilor sociali, primind alimente, pachete de igienă și medicamente. Pe lângă ajutorul material oferit, persoanele aflate în autoizolare au la dispoziție un serviciu de consiliere psihologică și socială, la cerere.

Totodată, vă reamintim că, în această perioadă, cetățenii aflați în autoizolare, care au domiciliul legal pe raza Sectorului 6, au la dispoziție numărul de telefon: 0731.624.849, program non-stop, la care pot apela pentru diferite urgențe.