În luna martie, Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie”, situat în Bd. Uverturii nr. 81, Sector 6, oferă consultații gratuite tuturor doamnelor şi domnişoarelor.

Campania ”Pentru Dumneavoastră, DOAMNĂ”, începută de Mărțișor, este dedicată în întregime sănătăţii femeilor, iar consultațiile sunt gratuite pe bază de programare prealabilă, nefiind necesară trimitere de la medicul de familie.

Calendarul consultaţiilor este următorul:

  • Săptămâna 11-15 martie – ORL și Chirurgie;
  • Săptămâna 18-22 martie – Ortopedie și Medicină Internă;
  • Săptămâna 25-29 martie – Gastroenterologie și Psihiatrie.

Pentru că este mai bine să previi decât să tratezi, vă aşteptăm să vă programați la numărul de telefon 031.9593! Pentru această săptămână, 30 de persoane s-au înscris la un control medical gratuit, la specializările ORL și Chirurgie.

Centrul de Sănătate Multifuncțional ”Sfântul Nectarie” este o unitate sanitară aflată în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.

Mai multe informații despre serviciile oferite puteți obține la numărul de telefon menţionat, de luni până vineri, între orele 08.00 – 20.00, sau accesând secțiunile site-ului www.nectarie6.ro