Ca urmare a solicitării reprezentanților unei asociații de proprietari de a primi sprijin în salubrizarea unui apartament de pe Bulevardul Iuliu Maniu, în care un vecin locuia în condiții inumane, primarul Sectorulu 6, Gabriel Mutu, a dispus formarea unei echipe mixte de intervenție care să curețe spațiul de locuit.

Astfel, ieri, 31.08.2017, echipele Direcției Generale de Poliție Locală Sector 6 și ale  societății de salubrizare Urban au intervenit prompt și au reușit să îmbunătățească condițiile de locuit ale persoanei în cauză.

Domnul P. M., membru al comunității Sectorului 6, are peste 70 de ani. Bătrânul trăiește singur în apartamentul proprietate personală, iar de-a lungul timpului locuința sa a devenit un focar de infecție.

Echipele care s-au deplasat la fața locului l-au convins, după mai multe deplasări la adresă, să permită accesul lucrătorilor Urban pentru a realiza salubrizarea locuinței.

Din apartament au fost ridicați și transportați, cu o autospecială Urban, aproximativ 400 de saci menajeri, plini cu deșeuri de natură diversă.

Situația domnului P. M. este în atenția Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6.