Maratonul vaccinării continuă în Sectorul 6! Pe 17, 18 și 19 decembrie, Centrul de vaccinare Drumul Taberei, din Aleea Lunca Cernei nr. 6A, își prelungește programul până la miezul nopții. Acesta va fi deschis  în intervalul orar 8.00 – 24.00.

Nu este nevoie de programare, iar vaccinul se face cu serul Pfizer, pentru toate categoriile eligible, începând cu copiii de peste 12 ani. Sunt așteptați atât cei care doresc să facă prima, a doua sau a treia doză.

Centrul beneficiază de personal medical calificat și de toate dotările necesare.

Procesul de vaccinare pentru persoanele planificate în aceste zile prin intermediul platformei electronice se va desfășura în regim normal, conform programărilor deja existente.

Programul normal de lucru al celor două centre de vaccinare din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 6 – Centrul de vaccinare ”Drumul Taberei” și Centrul de vaccinare Sector 6  (din Calea Plevnei nr. 234) este de luni până duminică în intervalul orar 08.00 – 20.00.

Vaccinații își primesc tichetele de masă

În această perioadă, sunt disponibile și tichetele de masă care se acordă persoanelor vaccinate cu schema completă în cadrul acestor centre, conform Ordinului nr. 1.863, din 10 septembrie 2021, emis de Ministerul Sănătății.

De la începutul procesului de vaccinare, 135.575 persoane au ales să-și administreze vaccinul în cadrul în cadrul Centrului de vaccinare ”Drumul Taberei” și Centrului de vaccinare Sector 6.