Primăria Sectorului 6, prin Centrul Cultural European Sector 6, vă invită duminică, 18 septembrie 2016, în Parcul Drumul Taberei (zona Amfiteatru), între orele 19.00 – 20.00, pentru a vă bucura de spectacolele muzicale de înaltă ţinută artistică oferite de Orchestra Angely’s şi soprana Elena Dincă Velica, solistă a Operei Naţionale Bucureşti.

Concertele fac parte din cadrul evenimentului “Stagiunea Muzicală în aer liber” – 2016 ce se va desfăşura în fiecare duminică, până la sfârşitul lunii septembrie, în Parcul Drumul Taberei.

ang-02

Pe parcursul desfăşurării evenimentului, publicul va fi încântat de calităţile interpretative ale artiştilor care vor aborda un număr impresionant de genuri muzicale, de la muzică populară la operă.

Pentru asigurarea bunei desfăşurări a evenimentului, poliţiştii locali ai Sectorului 6  vor lua măsuri specifice de siguranţă publică în zonele adiacente locului de desfăşurare a evenimentului faţă de persoanele care, prin comportament sau activităţile pe care le desfăşoară, afectează climatul de ordine publică.

Intrarea publicului la eveniment este gratuită, iar buna dispoziţie şi relaxarea – garantate!