Primăria Sectorului 6 al Municipiului București suspendă activitatea directă de relații cu publicul începând de mâine, 18.03.2021 până în data de 29.03.2021, ca urmare a infectării cu virusul Sars-Cov-2 a 21 de angajați din instituție.

La nivelul Primăriei Sectorului 6 au fost identificați în cursul săptămânii trecute 7 angajați infectați cu virusul Sars-Cov-2.

 Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, în calitate de președinte al Comitetului Local pentru Situații de Urgență sector 6, a dispus ca luni, 15 martie 2021, întreg personalul instituției să fie testat. În urma testării generale, s-a constatat că încă 14 angajați ai Primăriei sunt confirmați pozitiv, numărul total de funcționari infectați cu Sars-Cov-2 ajungând astfel la 21(dintr-un număr total de 220 de angajați).

Aceeași situație s-a petrecut și la sediul central al Administrației Domeniului Public și Dezvoltării Urbane, unde, în urma testării întregului personal, au fost confirmați pozitiv cu Covid 19, un număr de 14 angajați.

Comitetul Local pentru Situații de Urgență Sector 6 s-a întrunit astăzi și a decis, în urma analizei făcute la nivelul Primăriei Sectorului 6 și la nivelul ADPDU, ca sediile celor două instituții, situate în Calea Plevnei, nr.147-149, respectiv în Intrarea Aviator Gheorghe Caranda, nr. 9, să fie închise publicului, începând de mâine, 18 martie 2021până în data de 29 martie 2021. Angajații instituției vor lucra în sistem de telemuncă.

De asemenea, s-a luat decizia ca activitatea de relații cu publicul să se realizeze exclusiv online sau prin intermediul serviciilor de poștă și curierat, tot până la data de 29 martie 2021.

Informăm cetățenii că, în perioada următoare, vor fi întâmpinate dificultăți în comunicarea cu reprezentanții instituției și vor putea apărea întârzieri în comunicarea unor răspunsuri/acte/ rezoluții.

Ne cerem scuze, pe această cale, și îi asigurăm că sunt luate toate măsurile necesare pentru ca această situație să se încheie cât mai rapid, iar lucrurile să revină la normal.

Sesizările, cererile, petițiile, documentele pot fi trimise, în continuare, la adresele de mail: [email protected] și [email protected], precum și pe adresa poștală – Primăria Sectorului 6, Calea Plevnei, 147-149, sector 6, București.